Platform naar Werk

Noloc organiseert Week van de Loopbaan van 12 t/m 17 september 2022

Beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches Noloc organiseert van 12 t/m 17 september de Week van de Loopbaan. Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen werkenden, werkzoekenden en werkgevers gratis en vrijblijvend loopbaanadvies inwinnen. Noloc wil hiermee landelijk aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Iedereen die met een loopbaanprofessional wil praten over loopbaanontwikkeling, of andere vragen heeft op dat gebied, is welkom bij één van de deelnemende bureaus. Zij bieden een gevarieerd aanbod van gratis gesprekken, workshops of andere activiteiten. Ook Platform Naar Werk is deelnemer aan Week van de Loopbaan en biedt een gratis dagelijks inloopspreekuur om 11.00 en 15.00 uur. Tijdens het spreekuur laten we je de functionaliteiten van de kennisbank zien en beantwoorden we vragen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Week van de Loopbaan? Ga naar de website van Noloc. Lees meer over het inloopspreekuur van Platform Naar Werk in onze flyer.

Download flyer