App tmrrw

De tmrrw app helpt studenten en jonge werkzoekenden via korte video’s bij het maken van een beroeps- of studiekeuze. In de video’s beantwoorden studenten en professionals vragen en laten ze hun beroep zien.

Wat verdien je eigenlijk als verpleegkundige? Welke vakken volg je in de opleiding tot doktersassistent? En wat maakt maatschappelijk werk zo leuk? Zomaar een greep uit de vragen die jongeren beantwoorden in de tmrrw app. Werkgevers kunnen ook meedoen aan de app door zelf video’s op te nemen en op de app te zetten.

Inhoud tmrrw app

In de app zijn video’s te vinden van alle sectoren. Het gaat hier niet alleen om de bekende beroepen, maar juist ook om beroepen die misschien niet zo snel aan bod komen in lesprogramma’s of gastlessen. Meedoen is heel eenvoudig. Door de tmrrw app te downloaden kunnen gebruikers direct aan de slag. Gebruikers krijgen via ‘Ontdek’ willekeurige video’s te zien, maar kunnen ook gericht zoeken naar een opleiding of beroep via de zoekfunctie. Filter bijvoorbeeld op locatie, opleidingsniveau of sector.

Meer informatie

De app is gratis te downloaden via de Playstore (Android) en App Store (Apple). Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over tmrrw.

Ga naar de website