Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Bemiddeling via ESPEQ Bouwopleidingen

ESPEQ Vakmansgroep bemiddelt bij het zoeken van een passende baan in de bouw voor nieuw talent en ervaren krachten. ESPEQ Vakmansgroep is gespecialiseerd in alle bouw-, schilder-, metsel-, tegelzet- en houtverwerkende activiteiten.

ESPEQ Vakmansgroep is arbeidsbemiddelaar van en voor de bouw. Het doel is om voor leerlingen van ESPEQ Bouwopleidingen en ervaren vaklui een leuke en passende baan te vinden in de bouw, eventueel in combinatie met aanvullende opleidingen en cursussen.

Inhoud vacaturewebsite ESPEQ Bouwopleidingen

Werkzoekenden met een behaald diploma bij ESPEQ Opleidingsbedrijven zijn direct geschikt voor bemiddeling via de ESPEQ Vakmansgroep. Maar ook werkzoekenden die geen opleiding hebben gevolgd via ESPEQ komen in aanmerking voor bemiddeling. Voorwaarde is wel dat zij beschikken over voldoende vakmanschap en motivatie. Wie zich wil aanmelden kan het formulier op de webpagina invullen of contact opnemen met ESPEQ Vakmansgroep.

Meer informatie

ESPEQ is een samenwerkingsverband van opleidingsbedrijven die opleidingen verzorgen voor nieuw talent en ervaren vakkrachten bemiddelen voor de bouwsector. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de bemiddeling van ESPEQ Vakmansgroep.

Ga naar de website van ESPEQ Bouwopleidingen