Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Bureau deRotterdamseZorg

Bureau deRotterdamseZorg werkt aan het behoud van werknemers in zorg en welzijn door het aanbieden van trainingen, loopbaanplatformen en begeleiding. Medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij deRotterdamseZorg kunnen hier gratis gebruik van maken.

Vitale medewerkers, die blijven omdat ze dat willen en die zorgen voor vitale patiƫnten in een gezonde stad. Dat is het streven van bureau deRotterdamseZorg, een samenwerkingsverband van 32 zorg- en onderwijsorganisaties die in de regio Rotterdam Rijnmond samen werken aan een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn.

Inhoud deRotterdamseZorg

Op de website vind je producten, publicaties en initiatieven die in ontwikkeling zijn. Handig in de categorie producten is een gratis toolbox voor het onboarden van nieuwe zorgprofessionals. Met als doel om ze zodanig te boeien en te binden aan de organisatie dat het uitstroompercentage in de sector sterk omlaag gaat. Naast vacatures biedt deRotterdamseZorg een overzicht van tests, trainingen en evenementen. Ook kunnen medewerkers zich inschrijven voor gratis loopbaangesprekken die erop gericht zijn bij de zorg te blijven.

Meer informatie

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over het behoud van zorgmedewerkers in Rotterdam Rijnmond.

Ga naar deRotterdamseZorg