Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Doorgroeimogelijkheden Zorgnet Limburg

Het aanbod aan doorgroeimogelijkheden in zorg en welzijn is groot en veelzijdig. De website van Zorgnet Limburg biedt een handig overzicht van doorgroeimogelijkheden voor zorgprofessionals in Nederland.

Doorgroeien in de zorg kan op verschillende manieren. Zorgprofessionals kunnen bijvoorbeeld extra kennis opdoen om hun takenpakket uit te breiden, bijscholing volgen om op een hogere functie te solliciteren, of switchen van werkveld om een andere kant van de zorg mee te maken.

Overzicht van doorgroeimogelijkheden

Zorgnet Limburg heeft een aantal doorgroeimogelijkheden op een rij gezet:

  • Associate Degree: ideaal voor degenen die zo snel mogelijk aan het werk willen met een goed diploma op zak, en toch de kans willen behouden om later eventueel nog door te studeren.
  • Bachelor of Master in deeltijd: voor zorgprofessionals die hun arbeidskansen willen vergroten, meer willen leren en toch willen blijven werken.
  • Bijscholing in de zorg: bijscholing op basis van een cursus, training of masterclass in plaats van een volledige studie.
  • Post-hbo: voor degenen met een Hbo-diploma die wel verder willen leren, maar geen master willen volgen.

Ook kunnen zorgprofessionals gratis loopbaancoaching aanvragen via Sterk in je Werk.

Meer informatie

Op de website van Zorgnet Limburg vind je ook vacatures binnen zorg en welzijn. Ga met onderstaande knop naar de website van Zorgnet Limburg.

Ga naar Zorgnet Limburg