Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Flever vacaturesite

Op de vacaturesite van Flever zijn actuele vacatures te vinden van alle instellingen in zorg en welzijn die zijn aangesloten bij Flever. De site biedt uiteenlopende vacatures op alle niveaus en op verschillende locaties in Flevoland.

Flever is een organisatie die de gezondheid en het welzijn van de inwoners van Flevoland wil bevorderen. Als afgeleide daarvan spant Flever zich in om te zorgen dat medewerkers behouden blijven voor de betrokken zorginstellingen en de aanwas van studenten en zij-instromers groeit. De vacaturesite is één van de middelen die Flever daarvoor inzet.

Inhoud Flever vacaturesite

De vacaturesite van Flever biedt veel mogelijkheden voor werkzoekenden. De functies variëren van huishoudelijke hulp tot neuroloog en van verzorgende tot gedragskundige. De werkzoekende kan de vacatures één voor één raadplegen of een selectie laten maken via de zoekmachine op de website. Daarbij zijn de vacatures onder andere te filteren op werkveld, functiecategorie, opleidingsniveau en leeftijd. Belangstellenden kunnen op de website ook een mailalert aanmaken om relevante nieuwe vacatures automatisch in de mailbox te ontvangen.

Meer informatie

Flever is de organisatie achter Fleverloopbaan. Flever is de provinciale uitvoeringsorganisatie die zich inspant voor een betaalbare, goede en toegankelijke sector zorg en welzijn in Flevoland. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar vacaturesite Flever