Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

HR-Netwerk Noorderlink

Noorderlink is een HR-organisatie die werknemers en organisaties uit het noorden van het land verbindt. Met een netwerk- of loopbaangesprek zet je jouw kandidaat op de kaart.

Noorderlink linkt organisaties uit het noorden van het land aan werkgevers. Wil jouw kandidaat een voet tussen de deur krijgen bij deze organisaties? Dan kunnen ze gratis en vrijblijvend een netwerk- of loopbaangesprek aangaan. Zo komt je kandidaat op een laagdrempelige manier meer te weten over specifiek functies of taken en krijgen ze een positie binnen een krachtig netwerk.

Professionals benaderen

Verschillende HR-professionals, loopbaanadviseurs en mediators staan klaar om talenten van je kandidaat inzichtelijk te maken en hun drijfveren helder te krijgen. De professionals denken mee en gaan samen met je kandidaat op zoek naar creatieve oplossingen, die de weg kunnen wijzen naar de volgende stap in hun loopbaan.

Meer informatie

Noorderlink verbindt 40 organisaties die samen zo’n 100.000 medewerkers vertegenwoordigen. Wil jouw kandidaat netwerken in het noorden? Meld hen aan via de knop hieronder.

Ga naar Noorderlink