Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Infopunt Zorg

Heeft jouw kandidaat interesse in een functie in de zorg? Op de website van Infopunt zorg vind je informatie over werken en opleidingen in de sector zorg en welzijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de zorgsector? Neem dan een kijkje op de website voor nieuwe vacatures, een overzicht van opleidingen en werkvelden en informatie over leerwerktrajecten. Verder is het mogelijk om een e-mailalert aan te maken en de nieuwste vacatures te ontvangen. Ook vind je er tips voor een carrièreswitch naar de zorgsector, of voor opleidingen binnen de sector.

Welke stap zet jouw kandidaat?

Is je kandidaat (bijna) klaar met diens opleiding, wil die verschillende functies ontdekken, of heeft je kandidaat interesse in een carrièreswitch? Voor iedere mogelijke stap is een pagina beschikbaar met tips, contactgegevens en andere praktische informatie. Is je kandidaat nog niet helemaal zeker van diens skills? Dan kan die terecht in De Paskamer [link: https://www.infopuntzorg.nl/inspiratie/ontdek-jouw-skills-in-de-paskamer], waar skills gekoppeld worden aan beroepen en kansen in de arbeidsmarkt.

Meer informatie

Infopunt Zorg is een initiatief van Sigra, het samenwerkingsverband van zorg- en welzijnsorganisaties in vijf Noord-Hollandse regio’s. Kijk op de website voor meer informatie.

Ga naar de website