IW Nederland Workforce

IW Nederland Workforce is een pool voor flexibel, goed opgeleid installatiepersoneel. De organisatie zorgt voor werving en selectie. Medewerkers krijgen begeleiding en opleidingen voordat zij geplaatst worden bij een opdrachtgever.

Ook in de elektro- en installatiebranche is er een tekort aan personeel. Via WorkForce kunnen kandidaten begeleid en opgeleid worden voor een baan in deze sector. IW Nederland Workforce is een niet-commerciële arbeidspool voor flexibel, goed opgeleid installatiepersoneel, zoals zij-instromers en vakvolwassen personeel.

Inhoud IW Nederland Workforce

Workforce neemt de werving en selectie uit handen voor opdrachtgevers. Medewerkers worden in samenspraak met de wensen van de werkgever opgeleid en getest op geschiktheid. Zij worden onder de cao Technisch Installatiebedrijf gedetacheerd. Na aanmelding volgt een informeel gesprek met een consulent. Op basis van de mogelijkheden van de kandidaat zoeken zij een passende baan in de installatie-, elektro- of infratechniek. Verder is op de website IW Nederland informatie te vinden over de opleidingen, leerbedrijven, open dagen en een cursusaanbod.

Meer informatie

Workforce is een onderdeel van IW Nederland dat bestaat uit zeven regionale opleidingsbedrijven. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar IW Nederland Workforce