Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Kansrijke beroepen van opleiding.nl

Opleiding.nl biedt een compleet overzicht van opleidingen en trainingen voor kansrijke beroepen in elk vakgebied en op elk niveau. De website is met name handig voor werkzoekenden die zich willen oriënteren op een baan in een andere sector en zich daarvoor willen omscholen.

Op de website van opleiding.nl is een pagina Kansrijke beroepen. Dit zijn beroepen met moeilijk vervulbare vacatures. De vraag naar goed opgeleid personeel is hier groter dan het aanbod. Wie zich laat omscholen voor zo’n beroep, heeft dus ook een grotere kans op werk.

Inhoud opleiding.nl

Op opleiding.nl vind je een uitgebreid overzicht van beroepen met veel vacatures en de opleidingen die hiervoor nodig zijn. Zo is er in de zorg veel vraag naar verzorgenden en verpleegkundigen. Verder is er een tekort aan leraren in het basisonderwijs en aan docenten in exacte vakken in het voortgezet onderwijs. Wie zich wil omscholen tot ICT-specialist vindt ook snel een baan. Hetzelfde geldt voor banen in de bouw en installatie. Per opleiding is informatie te vinden over het programma, de kosten en ervaringen van cursisten. Voor vragen kan contact worden opgenomen met één van de opleidingsadviseurs.

Meer informatie

Opleiding.nl is een initiatief van de grootste werkgerelateerde opleiders van Nederland. Jaarlijks leiden zij zo’n 200.000 werkenden op. Voor het overzicht van Kansrijke beroepen klik je op de actieknop hieronder.

Ga naar Kansrijke beroepen op opleiding.nl