Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Keuzekompas Werken bij Defensie

Met de Keuzekompas Werken bij Defensie kunnen geïnteresseerden snel gepersonaliseerde informatie vinden over welke banen bij hen passen na het doorlopen van een korte vragenlijst. Ook krijgen ze interessante events, infodagen, stages en verwijzingen naar relevante verhalen en video’s voorgelegd. De tool baseert dit op basis van leeftijd, interesses en opleidingsniveau.

De recruitmentsite werkenbijdefensie.nl is volledig gericht op mensen die interesse hebben in een overstap naar Defensie. Binnen Defensie zijn er talloze uiteenlopende functies en om geïnteresseerden goed op weg te helpen, biedt de Keuzekompas uitkomst en persoonlijk advies.

Inhoud Keuzekompas Werken bij Defensie

Na het invullen van een aantal basisvragen over waar de geïnteresseerde naar op zoek is, opleidingsniveau en leeftijd volgen er nog 11 vragen over zijn wensen. Zo geeft hij aan in hoeverre hij geïnteresseerd is in politiewerk, werken met vliegtuigen, ICT-werk, werken op een schip etc. Na het doorlopen van de vragenlijst volgt een persoonlijk advies met daarin vacatures, events en aanvullende informatie die passen bij de geïnteresseerde.

Meer informatie

Met onderstaande knop ga je naar de Keuzekompas.

Ga naar de Keuzekompas