Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Ontwikkelingsbudget – kartonnage

Mensen die in de kartonnage- en flexibele verpakkingenbranche werken kunnen via FCB een gratis loopbaanadvies aanvragen. In gesprekken met een loopbaancoach krijgen ze zo meer inzicht in de mogelijkheden voor hun loopbaan.

De loopbaangesprekken met een coach brengen duidelijker in beeld welke mogelijkheden er zijn voor deelnemers. Bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke groei, kennis van eigen talent of scholing.

FCB vergoedt de kosten van een professionele loopbaancoach tot 1.500 euro per medewerker. Werknemers mogen eens in de vijf jaar gebruik maken van deze vergoedingsregeling. Zowel de werkgever, als de werknemer zelf kan de vergoeding bij FCB aanvragen. Loopbaanprofessionals kunnen de werknemer hier uiteraard bij helpen.

FCB heeft ook een online loopbaancheck ontwikkeld. Binnen vijf minuten weet de kandidaat waar hij in zijn loopbaan staat. Hij krijgt tips op welke manier hij z’n huidige functie langer kan volhouden. Direct na afloop ontvangt jouw kandidaat de uitslag. Een meer compleet rapport met adviezen kan hij per e-mail ontvangen. FCB stelt de loopbaancheck kosteloos op de website beschikbaar voor iedereen uit de sector.

Meer informatie

De Stichting Fonds Collectieve Belangen Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf (afgekort FCB) is een paritair fonds waarbinnen vertegenwoordigers van werknemers en werkgevers samenwerken.

Ga naar FCB