Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Loopbaanoriëntatie Zorgnet Limburg

Zorgnet Limburg helpt geïnteresseerden met hun oriëntatie op een baan in de zorg. Op de website vind je onder andere informatie over de werkzaamheden en werkvelden, praktijkverhalen en voorlichtingsbijeenkomsten.

Zorgnet Limburg biedt de bezoeker een compleet overzicht van de mogelijkheden om te leren en te werken binnen zorg en welzijn in Limburg. Op de website van Zorgnet Limburg kunnen kandidaten de sector verkennen en beslissen of zij een carrière in zorg en welzijn ambiëren.

Inhoud oriëntatiepagina’s Zorgnet Limburg

De informatie op de website van Zorgnet Limburg is overzichtelijk geordend. Je vindt er:

  • informatie over de werkvelden binnen zorg en welzijn. Deze pagina bevat alle ins- en outs met betrekking tot de verschillende werkgebieden binnen zorg en welzijn. Van de tientallen beroepen, tot het salaris en het aantal vakantiedagen;
  • oriëntatiemogelijkheden in de praktijk. Denk aan een ontmoeting met een toekomstige werkgever, een bezoek aan een open dag of een speeddate met een zorgprofessional;
  • een overzicht met zorgorganisaties in Limburg;
  • een activiteitenagenda met voorlichtingsbijeenkomsten;
  • gratis loopbaancoaching van Sterk in je Werk.

Meer informatie

Op de website van Zorgnet Limburg vind je ook informatie over doorgroeimogelijkheden en vacatures binnen zorg en welzijn. Ga met onderstaande knop naar de loopbaanoriëntatie van Zorgnet Limburg.

Ga naar Zorgnet Limburg