Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Loopbaanpad Techniek en Bouw

Met de tools van Loopbaanpad Techniek en Bouw kunnen kandidaten in vier stappen ontdekken welke skills ze hebben en hoe ze deze kunnen inzetten bij technische bedrijven in de regio Amsterdam. De website biedt informatie, tools en loopbaanbegeleiding voor mensen die willen beginnen of overstappen naar deze sector.

Ook in de technieksector is er veel behoefte aan personeel. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in een loopbaan of die willen overstappen naar de techniek- en bouwsector geeft Loopbaanpad Techniek en Bouw informatie over verschillende beroepen en opleidingen. Geïnteresseerden ontdekken in vier stappen hun skills en mogelijkheden. Daarbij kunnen ze ondersteuning krijgen van de organisatie.

Inhoud Loopbaanpad Techniek en Bouw

Loopbaanpad Techniek en Bouw is een initiatief van House of Skills, een publiek-private samenwerking in de regio Amsterdam. Bedrijfsleven, branche-, werknemers- en werkgeversorganisaties, kennisinstellingen, onderwijs en bestuurders uit de regio werken nauw samen om de huidige arbeidsmarkt meer in te richten op skills. Het doel is om te stimuleren dat mensen gemakkelijker kunnen overstappen naar een andere sector en hun leven lang kunnen blijven leren.

Meer informatie

Ga met onderstaande knop naar website van House of Skills om meer te lezen over Loopbaanpad Techniek en Bouw.

Ga naar Loopbaanpad Techniek en Bouw