Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

NHN Werkt door

NHN Werkt door helpt mensen die op zoek zijn naar een baan of die willen omscholen met gratis advies en ondersteuning. Ook ondernemers met onvoldoende inkomsten kunnen er terecht. Na aanmelding via de website en een gratis intakegesprek krijgen kandidaten een ondersteuningstraject aangeboden.

Het platform NHN Werkt door biedt ondersteuning aan mensen in de regio die dreigen werkloos te worden of die zich willen omscholen. Ook mensen met een banenafspraak of een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zich aanmelden, evenals ondernemers die te weinig inkomsten hebben om in hun levensonderhoud te voorzien. Op de website kunnen zij een zelftest doen en zich aanmelden.
De adviseurs van NHN Werkt door kijken na het intakegesprek welke ondersteuning mogelijk is, met het maatregelenpakket van de rijksoverheid en in combinatie met initiatieven op de markt. Ook bedrijven kunnen zich aanmelden voor informatie, advies of ondersteuning.

Meer informatie

Het platform NHN Werkt Door is een netwerkorganisatie en samenwerking tussen WSP-NHN, VNO-NCW, FNV/CNV/VCP, Leerwerkloket NHN en het beroeps- en hoger onderwijs. Klik op de knop hieronder om naar NHN Werkt door te gaan.

Ga naar NHN Werkt door