Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Online leerplatform All You Can Learn

All You Can Learn is een online leerplatform voor blended learning. Het bestaat uit een bibliotheek met leerprogramma’s voor het mbo. Studenten doorlopen online theorie en opdrachten, en brengen dit vervolgens in de praktijk. Coaches monitoren online de voortgang van studenten en krijgen hierdoor de tijd en ruimte om in de praktijk gepersonaliseerd onderwijs te bieden.

Inhoud All You Can Learn

All You Can Learn biedt meer dan 60 leerprogramma’s, voor alle mbo-niveaus. De meeste leerprogramma’s zijn inclusief gecertificeerd examen. Een student kan zelfstandig elk online leerprogramma volgen, op zijn of haar eigen tempo. De student neemt de theorie door en werkt aan praktische uitdagingen. Tegelijkertijd wordt de student begeleid door een coach die de online voortgang monitort en bijstuurt indien nodig. Hierdoor ontstaat tijd en ruimte om in de praktijk gepersonaliseerd onderwijs te bieden. Een coach kan zo tijdens offline contactmomenten aandacht besteden aan praktijkvaardigheden, een verdieping van de inhoud of ondersteuning bij moeilijke opdrachten.

Meer informatie

Aan All You Can Learn zijn kosten verbonden. Als gebruiker sluit je een abonnement af waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot de gehele bibliotheek van All You Can Learn; zowel leerprogramma’s als examens. Meer informatie over het aanbod en de kosten vind je op de website van All You Can Learn. Druk op de knop hieronder om direct naar de aanmeldpagina te gaan.

meer informatie