Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Online platform Zorg jij?

‘Zorg jij?’ is een online platform voor mensen die een dagje willen meelopen in een zorg- of welzijnsorganisatie of een gastles willen volgen van een medewerker in de zorg. Op deze manier kunnen ze erachter komen of een baan in deze sector iets voor hen is.

Wie kan er beter vertellen over werken in de zorg, dan de mensen die dat dagelijks doen? Medewerkers uit zorg en welzijn verzorgen graag een interactieve gastles. Aspirant-leerlingen krijgen op die manier een goed beeld van een specifieke branche in de zorgsector. Ook kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een meeloopdag of een stage.

Inhoud Zorg jij?

‘Zorg jij?’ biedt werkzoekenden een vrijblijvende kans om kennis te maken met werken in zorg en welzijn. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan de bezoeker op het online platform kiezen voor een kennismaking via een gastles, een meeloopdag of een complete stage. Na het klikken op één van de opties neemt een medewerker van het platform contact op met de betrokkene om de kennismaking te realiseren. Op het platform vind je ook diverse activiteiten, zoals workshops en studiebeurzen.

Meer informatie

‘Zorg jij?’ is een online platform van zorgenwelzijnwerkt.nl. Hierin hebben zich meer dan dertig werkgevers in zorg en welzijn uit Zuid-Holland Zuid verenigd. Druk op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar Zorg jij?