Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Online platform Zorginspirator

Zorginspirator is een online platform speciaal voor mensen die bezig zijn met hun toekomst in de zorg. Het platform biedt inzicht in persoonlijke carrièremogelijkheden en zorgopleidingen. Kandidaten kunnen inspiratie opdoen voor een (nieuwe) functie in de zorg.

Inhoud Zorginspirator

Op de website van Zorginspirator zijn meer dan 400 zorgfuncties van A tot Z beschreven. Zorgbreed; van verpleging, verzorging en begeleiding tot aan projectleiding, inkoop, accountmanagement, planning of beveiliging. Geïnteresseerden kunnen lezen over de inhoud van het werk, over de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben en over het arbeidsperspectief. Uniek aan Zorginspirator is dat bij elke functie een toekomstperspectief wordt gegeven. Hoe verandert de functie van de zorgmedewerker in de toekomst? En hoe kan de zorgmedewerker zich daarop voorbereiden? Ook is het mogelijk om in de website van Zorginspirator een cv op te slaan, diploma’s te uploaden, gratis een BIG-registratie bij te houden en een POP-plan te maken.

Meer informatie

Na het beantwoorden van een aantal basisvragen krijgt de geïnteresseerde snel inzicht in persoonlijke werkperspectieven. Druk op onderstaande knop om direct Zorginspirator te bezoeken.

Ga naar Zorginspirator