Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Opleidingen NOA Opleidingsbedrijf Afbouw

NOA Opleidingsbedrijf Afbouw richt zich op jongeren en zij-instromers die willen werken in de bouw, met name de afbouw. Zij bieden praktijkopleidingen en BBL-vakopleidingen aan en geven persoonlijk advies en begeleiding.

Om de toenemende vraag aan gemotiveerde vakmensen tegemoet te komen wil NOA Opleidingsbedrijf Afbouw jongeren en leerbedrijven met elkaar in contact brengen. Zij kunnen kiezen voor opleidingen die bij afwerking in de bouw horen, onder andere voor stukadoors, plafond- en wandmonteurs, vloerenleggers en natuursteenbewerkers.

Inhoud NOA Opleidingsbedrijf Afbouw

Op de website van NOA Opleidingsbedrijf Afbouw is informatie over praktijkopleidingen, BBL-vakopleidingen en leerwerkbedrijven te vinden. Ook zijn er video’s met ervaringsverhalen te zien en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een meeloopdag. Behalve op vmbo-leerlingen, richt NOA Opleidingsbedrijf Afbouw zich op zij-instromers en statushouders. NOA Opleidingsbedrijf Afbouw begeleidt leerlingen en is ook aanspreekpunt voor leerwerkbedrijven.

Meer informatie

NOA Opleidingsbedrijf Afbouw is een samenwerkingsverband van professionele opleiders in de bouwsector. Klik op de knop hieronder om naar de homepage te gaan.

Ga naar NOA Opleidingsbedrijf Afbouw