Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Opleidingen van IW Nederland

IW Nederland geeft informatie over en verzorgt opleidingen en leerwerktrajecten in de elektro- en installatietechniek op mbo-niveau. Via de website kan je kandidaat zich aanmelden of een persoonlijk advies vragen.

IW Nederland biedt opleidingen in infra, elektrotechniek of installatietechniek voor mbo’ers. Het gaat om leerwerktrajecten (werken in de praktijk en een dag in de week naar school). De opleidingskosten worden betaald door de werkgever. Op de website is informatie te vinden over de opleidingen, leerbedrijven, open dagen en een cursusaanbod. Via Workforce kunnen kandidaten – met begeleiding – worden geplaatst bij een bedrijf.

Meer informatie

IW Nederland bestaat uit zeven regionale opleidingsbedrijven. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar IW Nederland