Regeling (gratis) loopbaanadvies A+O fonds Rijk

Gratis loopbaanadvies voor medewerkers bij de rijksoverheid.

Om in aanmerking te komen voor de vergoeding moet de kandidaat een aantal vragen invullen. Na inschrijving in het digitaal dossier van Loopbaanadvies en kan voor maximaal 1.500 euro (excl.btw) subsidie worden aangevraagd. Voorwaarde is dat de loopbaandeskundige een RL-keurmerk heeft.

Meer informatie

De regeling Loopbaanadvies wordt aangeboden door het A+O fonds Rijk. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over deze regeling.