Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Regionale Toolbox Haaglanden en Zuid-Holland

De arbeidsmarktregio’s Haaglanden en Zuid-Holland Centraal hebben een gezamenlijke regionale Toolbox met instrumenten om mensen met of zonder arbeidsbeperking aan het werk te helpen.

De Toolbox biedt instrumenten aan hr-professionals, jobcoaches en accountmanagers (bij gemeenten en UWV) om de dienstverlening voor zowel werkgevers als werkzoekenden te verbeteren. De Toolbox verwerkt alle informatie van verschillende werkgevers tot één duidelijk verhaal, zo ontstaat een eenduidig aanbod aan werkgevers en wordt de werknemer begeleid naar een duurzame functie met toekomstperspectief. Op de site wordt de Toolbox toegelicht en zijn diverse factheets en documenten met meer informatie te vinden.

Instrumenten voor werkgever en werknemer

De instrumenten worden aangereikt vanuit gemeenten en UWV in de regio Zuid-Holland en Haaglanden, voor onder meer de invulling van de Banenafspraak. Onder de mogelijkheden vallen proefplaatsing, no-riskpolis, begeleiding van de werkgever en werkvoorzieningen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de instrumenten die worden aangereikt door de regionale Toolbox? Neem dan een kijkje op de website.

Ga naar de Toolbox