Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Royal FloraHolland: vacaturebank

Wil jouw kandidaat meegroeien met een bloeiend bedrijf? Dan ben je bij Royal FloraHolland aan het juiste adres. Kijk op de website voor een overzicht van openstaande vacatures.

Royal FloraHolland brengt de Nederlandse sierteeltsector tot nog grotere bloei. De digitale stappen die Royal FloraHolland zet, laat de kweker uitgroeien tot wereldspreker. Dat biedt kansen voor jouw kandidaat. Op de website vind je alle openstaande vacatures, te filteren op vakgebied, opleidingsniveau, werklocatie, dienstverband en duur.

Mogelijkheden Royal FloraHolland

Bij een groeiend bedrijf als Royal FloraHolland zijn de mogelijkheden legio. Zo kan je kandidaat werken op één van de locaties in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg, maar kan het ook zijn dat ze het hele land rondreizen of vanuit huis werken. Verder zijn er mogelijkheden tot flexwerken en kunnen de uren flexibel ingericht worden. Is je kandidaat nog niet ervaren in de sector en studeren ze nog, dan zijn er ook stageplaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Heeft jouw kandidaat zin om mee te groeien met een bloeiend bedrijf als Royal FloraHolland? Kijk dan op de website voor een overzicht van alle vacatures.

Ga naar de website