Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Scan Leerwerkloket

Leerwerkloket helpt mensen met tests en vragenlijsten om hun kwaliteiten in beeld te krijgen en een beroep of opleiding te vinden dat daarbij past. Het gebruik ervan is gratis. Aanvullend kan via een lokaal Leerwerkloket een afspraak voor advies worden gemaakt.

Leerwerkloket biedt mensen die zich willen oriënteren op hun loopbaan enkele testen waarmee hun  kwaliteiten en interesses naar voren komt. Via de website beroepenvinder.nl kunnen zij een beroep vinden wat daarbij past. Ook is er een overzicht van opleidingen. Leerwerkloket biedt naast de tests ook informatie over de waardering van buitenlandse diploma’s. Verder kan er een afspraak worden gemaakt met een Leerwerkloket in de regio voor meer informatie of advies. Via de website kunnen mensen zich inschrijven voor gratis webinars of een wandelcoachgesprek.

Meer informatie

Leerwerkloket is een onafhankelijk samenwerkingsverband tussen gemeenten, ROC’s en UWV. Er zijn 35 Leerwerkloketten verspreid over het hele land. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar Leerwerkloket