Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Scholingsvoucher voor werkzoekenden in Rotterdam

Rotterdammers van 18 tot 65 jaar kunnen een beroep doen op Scholingsvoucher010 voor een financiële ondersteuning voor om-, bij- en nascholing om zodoende gemakkelijker (ander) werk te vinden.

In Rotterdam hebben veel mensen weinig opleiding of een opleiding waarmee ze minder gemakkelijk een baan vinden. Velen willen wel een opleiding volgen, maar kunnen dit niet financieren. Daarom biedt de gemeente Rotterdam een Scholingsvoucher aan. Het maximale subsidiebedrag is 2.500 euro per jaar.

Hoe werkt Scholingsvoucher010?

Op de website scholingsvoucher010.nl is een overzicht te vinden van cursussen, trainingen en opleidingen waarvoor je kandidaat een scholingsvoucher voor kan krijgen. Via de zoekfunctie vind je branches of een gewenste opleiding. De voorwaarden staan ook vermeld. Verder is het mogelijk om via de website een persoonlijk advies te vragen.

Meer informatie

Scholingsvoucher010 is een initiatief van gemeente Rotterdam voor inwoners van de gemeenten Europoort Rotterdam, Hoek van Holland, Hoogvliet Rotterdam, Maasvlakte Rotterdam, Pernis Rotterdam, Rotterdam, Rozenburg en Vondelingenplaat Rotterdam. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Ga naar Scholingsvoucher010