Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Servicepunt Wij Techniek TeamWork

Het Servicepunt Wij Techniek TeamWork adviseert en ondersteunt bedrijven en werkzoekenden in de technische installatiebranche. Het Servicepunt helpt starters op de arbeidsmarkt of werknemers die willen overstappen naar de technische installatiebranche met advies over en begeleiding bij werk of opleiding.

Bedrijven in de technische installatiebranche zoeken met spoed goed personeel. Het Servicepunt Wij Techniek TeamWork is er voor werkgevers, werkzoekenden en ketenpartijen. Starters op de arbeidsmarkt of werknemers die willen overstappen naar de technische installatiebranche krijgen  advies over en begeleiding bij werk of opleiding.

Inhoud van het Servicepunt

Het Servicepunt Wij Techniek TeamWork ondersteunt starters op de arbeidsmarkt en mensen die willen overstappen naar de technische installatiebranche. De adviseurs kijken samen met de deelnemers welke wensen ze hebben en hoe die aansluiten bij deze branche. Ze brengen opleidingsmogelijkheden in kaart en zetten samen met werkgevers en andere partijen projecten op om deelnemers te laten instromen. Ook bieden ze nazorg aan de kandidaten. Niet alleen kandidaten maar ook werkgevers en ketenpartners in de technische installatiebranche kunnen terecht bij het Servicepunt Wij Techniek TeamWork.

Meer informatie

Het Wij Techniek TeamWork Servicepunt is een landelijk loket voor vraagstukken rond werken in de technische installatiebranche. Het Servicepunt is een samenwerkingsverband van de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland. Bekijk de website voor meer informatie.

Ga naar Servicepunt Wij Techniek TeamWork