Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Subsidieregeling Nederland Leert Door

Via de subsidieregeling Nederland Leert Door is het mogelijk kosteloos scholing te volgen. Het aanbod geldt voor alle sectoren. Met een breed scholingsaanbod blijven werkenden en werkzoekenden relevant voor de arbeidsmarkt.

De subsidieregeling Nederland Leert Door is er voor iedereen tussen de 18 en 66 jaar. Zowel werkenden als werkzoekenden kunnen gebruikmaken van de subsidieregeling. Dit kan zonder tussenkomst van de sector of een werkgever. Het scholingsaanbod is volledig kosteloos omdat het wordt aangeboden met behulp van een overheidssubsidie. Het is een ideale manier om kennis en skills uit te breiden en te updaten.

Inhoud scholingsaanbod Nederland Leert Door

Via een zoekmachine kunnen deelnemers zoeken in alle gratis:

  • leerpakketten;
  • abonnementen;
  • cursussen;
  • en trainingen.

Vaak kunnen deelnemers direct beginnen en is er geen specifieke voorkennis nodig. Ook is het mogelijk om voor meerdere opleidingen in te schrijven. Sommige opleiders kunnen wel aanvullende voorwaarden stellen. Na afsluiting van de opleiding ontvangen deelnemers, in de meeste gevallen, een certificaat of diploma.

Meer informatie

Tot eind 2022 kan gebruik worden gemaakt van de gratis scholingstrajecten. Het aanbod is wisselend en erg populair. Sommige cursussen zijn daarom snel volgeboekt. Druk op de knop hieronder om naar het actuele aanbod te gaan en een deelnemer in te schrijven.

Ga naar het scholingsaanbod