Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

TalentSpiegel Allesuitjezelf.nl

Met de TalentSpiegel van Alles uit jezelf krijgen gemeenteambtenaren inzicht in hun talent en kunnen ze gerichter kiezen voor verdere opleiding of ontwikkeling. Met een gratis account kunnen zij deelnemen en de resultaten met een loopbaancoach bespreken.

Met de Talentspiegel krijgen gemeentemedewerkers inzicht in de competenties waar ze sterk in zijn en in welke ze zich nog zouden kunnen ontwikkelen. Dit inzicht helpt bij het functioneren in de huidige functie en ook bij het bepalen van de richting van de eigen loopbaanontwikkeling, bijv. via een opleiding of de stap naar een nieuwe functie.

Door het invullen van een aantal vragenlijsten wordt een profiel van de medewerker opgesteld. Hierin wordt een aantal vast competenties opgenomen. De medewerker kan vooraf zelf nog maximaal drie competenties aan dit profiel toevoegen, zodat deze worden meegenomen in de vragenlijst.

Na afloop ontvangt de medewerker het profiel in rapportvorm, om bijvoorbeeld te kunnen bespreken met de leidinggevende of loopbaancoach.

De TalentSpiegel maakt deel uit van Allesuitjezelf.nl, een website voor gemeenteambtenaren met mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, inspiratieverhalen, online cursussen en webinars.

 

Meer informatie

De TalentSpiegel van Allesuitjezelf.nl is een initiatief van A&O fonds gemeenten. Bekijk de website.

 

Ga naar TalentSpiegel Alles uit jezelf