Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Oriënteer je in IT met Techgrounds Pathways

Wie belangstelling heeft naar een baan in IT, kan zich oriënteren op de IT-arbeidsmarkt met de training van Techgrounds Pathways. Dit is een training van vier weken (klassikaal) of zes weken (zelfstudie) die deelnemers soms kosteloos kunnen volgen.

Pathways is de enige onafhankelijke IT-oriëntatietraining van Nederland. Na afloop van Pathways weet de deelnemer of IT iets voor hen is, welke banen passend zijn, welke opleiding nodig is én hoe deze eventueel kosteloos te volgen is.

Inhoud Techgrounds Pathways

In Techgrounds Pathways maken de deelnemers kennis met diverse IT-onderwerpen, zoals Cloud, CRM, Cybersecurity, Online Marketing en UX design. Ze ervaren welke technologieën bij hen passen, waar ze talent voor hebben en wat ze eventueel minder leuk vinden. In de training zijn ook verschillende workshops programmeren opgenomen, zodat de deelnemers kennis kunnen maken met HTML, CSS, Javascript en Python.

Pathways zet alle IT-domeinen en -banen in detail op een rij en het wordt duidelijk welke instapbanen er zijn. Daarbij leert de deelnemer welke kennis en vaardigheden er nodig zijn voor welke baan. Ook komen bedrijven en opleiders langs om te vertellen over de mogelijkheden en IT-omscholers delen hun ervaringen. Na Pathways heeft elke deelnemer een loopbaanplan, inclusief een persoonlijk studietraject. Een nieuwe baan is dan binnen handbereik en Techgrounds neemt job matching heel serieus.

Na Pathways heeft de deelnemer op vijf vragen antwoord:

  1. Welke richting wil ik op in de IT?
  2. Welke 5 IT-banen zijn op mijn lijf geschreven?
  3. Welke technologieën hebben mijn voorkeur?
  4. Welke opleidingen en certificaten passen bij mij?
  5. Wat is mijn loopbaanpad?

Meer informatie

Pathways is geschikt voor deelnemers met een opleidingsniveau vanaf mbo-4 werk- en denkniveau. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over Techgrounds Pathways. Of meld je kandidaat direct aan via deze link. Let op: gebruik voor de aanmelding van jouw kandidaat deze link en ontvang van Techgrounds een blijk van waardering!

Ga naar Techgrounds Pathways