Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Tool Mijn SkillPaspoort

Mijn SkillPaspoort is een online tool waarmee kandidaten inzicht krijgen in hun capaciteiten en ontwikkelperspectieven. Dat kan in de huidige baan zijn, in samenspraak met de werkgever, maar ook ambities voor een andere sector worden met Mijn SkillPaspoort concreter.

Mijn SkillPaspoort helpt werkenden om te groeien in hun rol en om skills van de toekomst te ontwikkelen. Door het gebruik van de tool komt de professionele identiteit van de persoon in beeld. Deelnemers doen een zelfmeting, een 360-graden meting of voeren een gesprek met een coach of leidinggevende. Zo krijgen ze een objectief inzicht in hun soft en hard skills.

Inhoud Mijn SkillPaspoort

Door het invullen van Mijn SkillPaspoort krijgen kandidaten een beeld van hun skills in een persoonlijk dashboard. Dat biedt aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling. Met de uitkomst kunnen ze gerichter kijken naar de toekomst en hun wensen of mogelijkheden. Het doel is om de ambities in kaart te brengen en een concreet plan te maken, gericht op ontwikkeling. Zo kunnen kandidaten zich ontwikkelen tot tevreden medewerkers die behouden blijven voor een sector, of juist een doelgerichte overstap maken naar een andere sector. Voor werkgevers is het goed om werknemers aan te sporen Mijn SkillPaspoort te gebruiken om samen te werken aan verdere ontwikkeling. Dat kan helpen om ze te behouden voor de organisatie.

Meer informatie

Na registratie kan iedereen meedoen aan Mijn SkillPaspoort. Bekijk de website voor meer.

Ga naar MijnSkillPaspoort