Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Tool SkillsKompas

De online tool SkillsKompas geeft werknemers inzicht in hun vakmanschap om te bepalen of ze op de juiste plek zitten. Ook wordt duidelijk of er mogelijkheden zijn om over te stappen naar de technieksector, of op welke onderdelen nog scholing nodig is.

Door het invullen van de tool SkillsKompas krijgen mensen inzicht in hun skills voor het werken in de technieksector. Ook komt in beeld welke opleidingen passen bij de ambities en wensen van de deelnemer.

Inhoud SkillsKompas

Het SkillsKompas laat medewerkers in de techniek kritisch kijken naar hun eigen vakmanschap. De vragenlijst helpt bij het nemen van ontwikkelingsstappen binnen de branche. Ook werkzoekenden kunnen er met het SkillsKompas achter komen of werken in de techniek iets voor hen is. Daarbij wordt ook aangegeven welke opleidingen nodig zijn voor bepaalde functies. De techniekbranche staat namelijk te springen om goed, nieuw personeel! Het SkillsKompas geeft ook werkgevers houvast om mensen gerichter aan te nemen of juist taken te geven die bij hun ontwikkeling passen.

Meer informatie

SkillsKompas is een tool van WijTechniek. Op de website zijn handleidingen en formats te vinden voor werkgevers die de tool willen inzetten voor hun werknemers of potentiƫle kandidaten. Ga met onderstaande knop naar SkillsKompas.

Ga naar SkillsKompas