Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Universitair doorleren

Universitair doorleren biedt een overzicht van cursussen die de veertien publieke universiteiten aanbieden in het kader van leven lang ontwikkelen.

Universitair doorleren biedt een uitgebreid aanbod aan van meer dan duizend modules. Soms hebben geïnteresseerden een relevante vooropleiding nodig, voor andere cursussen is dat niet nodig. Met universitairdoorleren.nl maken de universiteiten hun academisch onderwijs toegankelijk voor iedereen die zich een leven lang wil ontwikkelen.

Inhoud Universitair doorleren

Op de website universitairdoorleren.nl bieden de veertien universiteiten op dit moment 1.106 modules aan, in een enorme variëteit wat betreft inhoud, lengte en opbouw. Je kunt er workshops van een paar dagen vinden zoals Sturen en leidinggeven vanuit vertrouwen, maar ook de achtdaagse leergang Sport en recht, of een deeltijd Master of Science in Business Administration (bedrijfskunde). Het aanbod op het online platform wisselt continu. Op de homepage van universitairdoorleren.nl is een aantal modules uitgelicht. Verder zijn er tips te vinden voor mensen die twijfelen of ze (weer) willen studeren en hoe het is om te studeren naast een baan.

Meer informatie

Er zijn ook gratis modules. Via de filters in de zoekmachine op de website zijn deze te selecteren. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over Universitair doorleren.

Ga naar Universitair doorleren