Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: werken bij de provincie Noord-Holland

Werken bij de provincie Noord-Holland betekent werken aan technologische innovaties, slimme infrastructuur, energietransitie en natuurontwikkeling. In de vacaturebank vind je alle vacatures, stages en traineeships van de provincie.

Wie werkt voor de provincie Noord-Holland, krijgt de ruimte voor het ontwikkelen van hun talenten, ambities en persoonlijke groei. Noord-Holland is voortdurend in beweging en dat wordt mogelijk gemaakt door zo’n 1.400 werknemers. Daarnaast heeft de provincie Noord-Holland het Beste Werkgevers Keurmerk met twee sterren.

Flexibel werken

De kantoren van de provincie Noord-Holland zijn gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Haarlem. Na werk of tijdens de lunch lopen de werknemers zo de stad of het groen in, en met openbaar vervoer zijn nagenoeg alle bestemmingen in de provincie makkelijk bereikbaar. Elke dag beslissen werknemers waar ze werken. Samen met een collega in de dynamische zone, of op een concentratiewerkplek in de stille zone. Ook is het mogelijk om tijd flexibel in te delen en thuis te werken.

Meer informatie

Benieuw naar openstaande functies bij de provincie Noord-Holland? Hier vind je meer informatie over de vacatures, traineeships en stageplekken.

Ga naar de vacaturebank