Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: werken bij provincie Friesland

De provincie Fryslân biedt tal van banen bij een constant groeiende en maatschappelijk betrokken organisatie. Zowel stages als traineeships en vacatures zijn te vinden op de website.

Beschikbare vacatures bij de provincie Fryslân staan bij elkaar op één overzichtelijke pagina. Werken bij de provincie betekent werken bij een uitgesproken organisatie met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers krijgen veel mogelijkheden om door te groeien en carrière te maken binnen de provincie. De sfeer op de werkvloer is altijd informeel en persoonlijk, en collega’s leren elkaar snel en goed kennen.

Open sollicitaties of traineeships

Geen vacatures die voldoen aan de eisen van je kandidaat? Dan kun je altijd overwegen om met je kandidaat een open sollicitatie te sturen. Binnen tien minuten ontvangt je kandidaat een ontvangstbevestiging en al hun gegevens worden direct in portefeuille opgeslagen. Schriftelijke sollicitaties worden niet in behandeling genomen. Heeft je kandidaat weinig ervaring of is hij net klaar met een studie? Dan kun je de mogelijkheden onderzoeken om trainee te worden of stage te lopen bij de provincie Fryslân.

Meer informatie

Ziet jouw kandidaat het zitten om te werken voor de provincie Fryslân, en deel te worden van een dynamische omgeving met een informele werksfeer? Neem dan snel een kijkje in de vacaturebank.

Ga naar de vacaturebank