Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: werken bij provincie Gelderland

Bij de provincie Gelderland komen regelmatig vacatures vrij. In de vacaturebank vind je zowel stages en traineeships als de mogelijkheden voor externe inhuur en werk op lange termijn.

Gelderland is een grote en diverse provincie, met behoefte aan expertise op verschillende vakgebieden. Talrijke veranderingen in de omgeving maken het werk in de provincie steeds boeiender. Op de website van de provincie vind je een breed scala aan interessante banen, die zowel zelfstandigheid als maatschappelijke betrokkenheid eisen.

Moderne werkgever

Gelderland doet haar best om een moderne werkgever te zijn. Vooral door te investeren in een gezonde werkplek, stimulerend leiderschap, flexibele arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke leer- en ontwikkelperspectieven. Werknemers maken met hun leidinggevende afspraken over resultaten die ze willen bereiken en competenties die ze gaan ontwikkelen. Elke drie jaar maakt de provincie met een medewerkerstevredenheidsonderzoek de balans op.

Goede antenne

Daar tegenover staat dat de provincie wél wat van haar medewerkers verwacht. Werken bij de provincie Gelderland vraagt een goede antenne voor signalen uit de maatschappij en een actieve houding. De kandidaat moet kunnen omgaan met verantwoordelijkheden en zich continu afvragen wat het beste is voor de Gelderse samenleving.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijke werkplekken bij de provincie Gelderland? Kijk dan hier naar de actuele vacatures.

Ga naar de vacaturebank