Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: werken bij provincie Zeeland

Bij de provincie Zeeland komen regelmatig vacatures vrij. De vacaturebank biedt een overzicht van alle openstaande functies en stageplekken. Filter op vakgebied en functie of maak een account aan.

Zeeland is een provincie vol beweging, en zoekt daarom collega’s die niet bang zijn om de eerste stap te zetten. Ziet jouw kandidaat het zitten om samen te werken aan resultaten voor Zeeland? Neem dan een kijkje in de vacaturebank. Je filtert gemakkelijk door een vakgebied, functiecategorie, niveau of het aantal gewenste werkuren te selecteren. Wil jouw kandidaat nieuwe vacatures, opdrachten en stageplaatsen in hun mailbox ontvangen? Maak dan een account aan!

Opgavengericht werken

Werken bij de Provincie Zeeland betekent werken bij een organisatie die de basis goed op orde heeft, en tegelijkertijd vernieuwt. In het sturingsconcept lees je hoe de provincie opgavengericht werkt. Werknemers van de provincie Zeeland ontmoeten elkaar al ruim vierhonderd jaar in het huis van het Zeeuws provinciebestuur: De Middelburgse Abdij. Ook gasten uit binnen- en buitenland worden hier ontvangen.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar openstaande vacatures, stages en opdrachten bij de provincie Zeeland? Neem dan een kijkje in de vacaturebank.

Ga naar de vacaturebank