Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: Werken in Haaglanden

Op het online platform Werken in Haaglanden vind je vacatures en tijdelijke klussen in den Haag en omgeving. Ook kun je er terecht voor informatie en workshops.

Werken in Haaglanden is een samenwerkingsverband tussen negen lokale overheidsorganisaties. Op het online platform staan vacatures gebundeld, die je kan filteren op vakgebied, werk-/denkniveau en standplaats. De negen organisaties hebben hun krachten gebundeld om zo tot een sterk netwerk te komen met nauwe samenwerking, zo kunnen werknemers doorstromen van de ene naar de andere organisatie zonder hun loopbaan te moeten onderbreken.

Vacatures in Haaglanden

Indien de vacature die je zoekt er niet meteen bij zit, kun je een jobalert aanmaken, zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden wanneer passende vacatures verschijnen. Op de website staan ook verhalen van ervaringsdeskundigen en verschijnen regelmatig nieuwsberichten. Ook kun je je kandidaat via het online platform inschrijven voor een workshop.

Meer informatie

Heeft jouw kandidaat zin om zich in te zetten voor de maatschappij en in een loopbaan met betekenis? Ga dan snel naar het platform.

Ga naar