Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: Werken in het Westen

Werken in het Westen biedt vacatures, projecten en stageplekken bij verschillende overheden in het westen. De lokale overheden wisselen krachten uit en vormen samen een ijzersterk netwerk.

Tussen de Vinkeveense plassen en de Noordzee wonen 500.000 mensen in steden, dorpen en polders. Lokale overheden uit het gebied hebben de krachten gebundeld om medewerkers te vinden die zich bekommeren om de infrastructuur, het onderwijs, de openbare ruimte, mobiliteit en financiën. Op de website Werken in het Westen staan alle vacatures gebundeld. Maar je vindt er ook informatie over tijdelijke klussen, regionale talentprogramma’s en trainingen.

Talent uitwisselen in West-Nederland

Werken in het Westen is een samenwerkingsverband van 17 lokale overheden, en is continu groeiend. De betrokken organisaties wisselen constant ervaringen uit en zijn deel van een groot netwerk, dat legio mogelijkheden biedt aan ambitieuze werknemers.

Meer informatie

Heeft jouw kandidaat talenten die van nut kunnen zijn voor de overheden in het Westen? Kijk dan snel op de website naar de mogelijkheden.

Ga naar Werken in het Westen