Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: werken in Zuid-Holland

De vacaturebank van de provincie Zuid-Holland biedt een overzicht van alle vacatures en (stage)-opdrachten in de provincie. De vacatures zijn gemakkelijk te selecteren via filters.

De provincie Zuid-Holland biedt gevarieerd werk aan meer dan 1.600 werknemers, die de kansen en uitdagingen waar een grote provincie mee kampt, samen het hoofd bieden. Ze zorgen ervoor dat de provincie bereikbaar blijft voor iedereen en dat de schaarse ruimte behouden wordt. De zee en de duinen, de polderlandschappen en historische dorpskernen, de grote steden en moderne architectuur, de toonaangevende musea en topuniversiteiten – dat alles wordt rechtgehouden door werknemers met energie en vakmanschap.

Zoeken naar vacatures Zuid-Holland

Op de website vind je gemakkelijk passende vacatures door te zoeken op basis van trefwoorden en te filteren op vakgebied of werkervaring. Ook is het mogelijk om een job alert aan te maken, zodat je op de hoogte wordt gehouden wanneer nieuwe vacatures beschikbaar zijn. Het beschikbare aanbod aan vacatures is ingedeeld in verschillende vakgebieden: IT, mobiliteit & techniek, nautisch en financieel/juridisch. Heeft je kandidaat nog niet veel ervaring of is hij net afgestudeerd, dan zijn de stages en traineeships wellicht interessant.

Meer informatie

Benieuwd naar actuele carrièremogelijkheden bij de provincie Zuid-Holland? Kijk dan in de vacaturebank voor alle vacatures, traineeships en (stage)plaatsen in Zuid-Holland.

Ga naar de vacaturebank