Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: werken voor de provincie Groningen

Al ruim 400 jaar zet de provincie zich in voor Groningen door te zorgen voor de lokale natuur, het landschap en de woningbouw. Op de vacaturebank van de provincie Groningen zijn alle vacatures, stages en traineeships te vinden.

Een werknemer van de provincie Groningen doet het werk waarvoor het Rijk te groot is en de gemeenten te klein. Dat gebeurt samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties, die zich samen hard maken voor de uitdagingen waar Groningen voor staat. Het werkveld is breed en beslaat zowel het gebied van leefbaarheid, economie en vergroening als digitalisering en cultuur. Ook zijn er subsidies voor het bedrijfsleven en ondernemers, om ze te helpen innoveren en verduurzamen.

Starters, studenten en professionals

Afhankelijk van de beschikbare vacatures is het zowel mogelijk om tijdelijk als voor lange termijn bij de provincie te gaan werken. Voor starters en studenten is er altijd ruimte in de vorm van stages en traineeships. Je vindt makkelijk vacatures die passen bij het vakgebied en niveau van jouw kandidaat door de zoekresultaten te verfijnen aan de hand van filters.

Meer informatie

Ben jij benieuwd of er een geschikte vacature bij zit voor jouw kandidaat? Neem dan een kijkje in de vacaturebank.

Ga naar de vacaturebank