Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: Werken voor Noord-Brabant

Werken voor Brabant en de Brabanders: op de vacaturebank van de provincie vind je alle actuele vacatures, stages en traineeships.

Op de website kun je makkelijk filteren op vakgebied, functiecategorie en functieniveau. Zo vind je gemakkelijk de juiste vacature voor jouw kandidaat. Voor stages en traineeships zijn er aparte pagina’s. Ook heeft de gemeente vaak behoefte aan tijdelijke, externe krachten, omdat bijvoorbeeld specifieke kennis nodig is of bij gebrek aan eigen capaciteit. Zelfstandigen of bemiddelingsbureaus die personeel verhuren of detacheren kunnen via het Dynamisch Aankoop Systeem Externe Inhuur (DAS externe inhuur) reageren op opdrachten.

Inclusie en toekomst

De provincie Brabant is een inclusieve, diverse en toekomstbestendige organisatie. Op de werkvloer, en in het beleid. Gesteund door expertise, nieuwe inbreng en nieuwe collega’s. Uiteraard gaat niet alles goed. Fouten maken mag. Met als resultaat dat Brabant aantrekkelijker, bereikbaar, concurrerend en duurzaam wordt en blijft.

Meer informatie

Wil jouw kandidaat bijdragen aan de maatschappelijke thema’s die leven in de provincie Noord-Brabant? Neem dan een kijkje in de vacaturebank.

Ga naar de vacaturebank