Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: Werken voor provincie Drenthe

In de vacaturebank van de provincie Drenthe vind je alle actuele openstaande vacatures, stages en traineeships. Vind je geen passende vacature? Maak dan een account aan.

Vanuit de provinciehoofdstad Assen werken ruim 700 medewerkers aan het Drenthe van nu en de toekomst. Dit gebeurt vanuit het provinciehuis en vanuit diverse locaties in Drenthe. De provincie Drenthe is een echte netwerkorganisatie, die expertise van werknemers weet te benutten. Ziet jouw kandidaat het zitten om te werken aan een veilige woon- en werkomgeving voor de inwoners van Drenthe? Neem dan een kijkje in de vacaturebank.

Wat doe je?

De provincie Drenthe is verantwoordelijk voor bereikbaarheid en mobiliteit in de provincie. Daarnaast zorgt de provincie dat ondernemers de ruimte krijgen om te innoveren en te groeien. In de landbouw ligt de focus op duurzaamheid, ook de doelen voor de energietransitie zijn ambitieus. Wil jouw kandidaat Drenthe mooi maken en houden? De provincie is altijd op zoek naar enthousiast talent.

Meer informatie

In de vacaturebank vind je alle openstaande vacatures, traineeships en stages bij de provincie Drenthe. Neem snel een kijkje.

Ga naar de vacaturebank