Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank: werken voor provincie Utrecht

De provincie Utrecht is een plek waar competenties tot uiting komen en groeien. In de vacaturebank vind je alle openstaande vacatures, stages en traineeships.

De vacaturebank van de provincie Utrecht biedt een overzicht van alle actuele carrièremogelijkheden in een levendige en dynamische werkomgeving. De vacatures zijn opgedeeld in verschillende sectoren: bedrijfsvoering, bestuurs- en directieondersteuning, stedelijke leefomgeving, landelijke leefomgeving en mobiliteit. Ook zijn er regelmatig stageplaatsen en traineeships beschikbaar voor elk opleidingsniveau. Indien de specifieke vacature die je zoekt er niet bij staat, is het altijd mogelijk om een open sollicitatie te versturen.

Balans werk en privé

Werken bij de provincie Utrecht, betekent een gezonde balans tussen werk en privé. Het provinciehuis is helemaal ingericht op flexibel werken, met voldoende flexwerkplekken en een werkomgeving waarin collega’s elkaar op een prettige manier ontmoeten. Ook op de andere locaties (de remise, Huis ter Heide, locatie Uithoflijn en locatie De Meern) zijn fijne en professionele werkplekken ingericht.

Meer informatie

Benieuwd geworden naar de carrièremogelijkheden bij de provincie Utrecht? Neem dan een kijkje in de vacaturebank.

Bekijk hier de vacatures