Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank Zorgnet Limburg

De website van Zorgnet Limburg biedt een uitgebreide vacaturebank voor werkzoekenden in de sector zorg en welzijn. Filter eenvoudig op werkveld, opleidingsniveau, functiegroep en dienstverband.

Zorgnet Limburg biedt de bezoeker een compleet overzicht van de mogelijkheden om te leren en te werken binnen zorg en welzijn in Limburg. Met de vacaturebank kunnen kandidaten eenvoudig verschillende functies verkennen, vergelijken en op functies solliciteren. Ook voor werkgevers is Zorgnet Limburg interessant: zij kunnen direct nieuwe medewerkers werven.

Inhoud vacaturebank Zorgnet Limburg

In de vacaturebank van Zorgnet Limburg vind je uiteenlopende vacatures: niet alleen voor verzorgers en verpleegkundigen, maar ook voor functiegroepen zoals administratie, ICT en marketing. De vacaturebank is gericht op alle opleidingsniveaus en typen dienstverband. Kandidaten kunnen zich registreren en vacature-alerts ontvangen zodra er een passende vacature wordt geplaatst. Het registreren is bedoeld voor kandidaten, niet voor werkgevers. Werkgevers kunnen rechtstreeks contact opnemen met Zorgnet Limburg voor vragen of bijvoorbeeld werving.

Meer informatie

Op de website van Zorgnet Limburg vind je ook informatie over oriƫntatie op een baan in zorg en welzijn en over doorgroeimogelijkheden binnen zorg en welzijn. Ga met onderstaande knop naar de vacaturebank van Zorgnet Limburg.

 

Ga naar de vacaturebank