Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturebank ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord is een website met zorgvacatures van diverse werkgevers in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

ZorgpleinNoord biedt een breed scala aan vacatures in de zorgsector in de noordelijke provincies, waardoor er niet gezocht hoeft te worden op de websites van verschillende zorginstanties zelf. Daarnaast is er veel informatie te vinden over de verschillende takken binnen de zorg én mogelijkheden tot opleidingen, werk en scholing.

Inhoud website ZorgpleinNoord

In de zorg is het vinden van gekwalificeerd personeel een grote uitdaging. ZorgpleinNoord is hierbij een belangrijk hulpmiddel in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De portal van ZorgpleinNoord kent twee ingangen: één voor werkgevers en één voor werkzoekenden. Werkzoekenden kunnen een profiel aanmaken en zo snel en makkelijk reageren op vacatures. Ook kunnen de kandidaten aangeven in welke fase van hun loopbaan ze zich bevinden. Dit maakt het voor ZorgpleinNoord mogelijk om kandidaten gedurende hun gehele loopbaan gericht te adviseren over bijvoorbeeld aanvullende opleidingen, bijeenkomsten en mogelijke vervolgstappen. Hiermee is ZorgpleinNoord niet alleen een vacaturewebsite, maar ook een carrièreplatform.

Meer informatie

Jaarlijks brengt ZorgpleinNoord 2,5 miljoen werkgevers en kandidaten samen via zorgpleinnoord.nl. ZorgpleinNoord vertegenwoordigt meer dan 250 aangesloten organisaties van de zorg- en welzijnsector in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Wil je de vacatures van ZorgpleinNoord zien, klik dan op de knop hieronder.

Ga naar ZorgpleinNoord