Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturesite Kom werken in zorg en welzijn

Komwerkeninzorgenwelzijn.nl is een regionale vacaturesite voor zorg in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaanstreek Waterland en Noord-Holland Noord. Op deze website zijn vacatures te vinden van 124 organisaties in zorg en welzijn die zijn aangesloten bij het regionale samenwerkingsverband Sigra.

Komwerkeninzorgenwelzijn.nl biedt naast vacatures ook informatie en hulp voor mensen die zich oriënteren op een opleiding, zij-instroomtraject of een baan in zorg en welzijn. Ook is het mogelijk vragen te stellen aan het Regionaal Contactpunt.

Inhoud Komwerkeninzorgenwelzijn.nl

De website Komwerkeninzorgenwelzijn.nl verzamelt vacatures van de 124 organisaties in zorg en welzijn die bij samenwerkingsverband Sigra zijn aangesloten. Andere werkgevers kunnen tegen betaling hun vacatures laten plaatsen. Verder kunnen bezoekers onder menu-item oriënteren de mogelijkheden van een baan in zorg en welzijn verkennen. Onder leren en werken is vervolgens te vinden welke scholing en bijscholing er mogelijk is. En wie dan nog vragen heeft over leren en werken kan contact opnemen met het Regionaal Contactpunt.

Meer informatie

De vacatures op Komwerkeninzorgenwelzijn.nl verschijnen ook op de vacaturesite van de landelijke campagne Ik Zorg.  De vacatures van Werkeninzorgenwelzijn.nl vind je door te klikken op de knop hieronder.

Ga naar Komwerkeninzorgenwelzijn.nl