Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturesite Werken bij Overijssel

De vacaturesite Werken bij Overijssel biedt een overzicht van de openstaande vacatures bij provincie Overijssel. Het gaat om functies op verschillende opleidingsniveaus.

Wie interesse heeft om te werken bij de provincie kan kijken op de vacaturesite van provincie Overijssel. Hier vind je alle openstaande vacatures overzichtelijk bij elkaar. Door te klikken op één van de vacatures, kunnen belangstellenden direct online solliciteren. De informatie bij de vacatures is helder en uitgebreid. De data van de verschillende sollicitatiegespreksrondes staan zelfs vermeld bij de vacature-info.

De provincie Overijssel

De provincie Overijssel heeft haar hoofdvestiging in Zwolle. De organisatie bestaat uit een bestuurlijk en een ambtelijk deel. Het bestuurlijke deel is de Provinciale Staten, Gedeputeerde Staten, de Commissaris van de Koning en de Griffie. Het ambtelijke deel bestaat uit het concern managementteam en acht eenheden. Samen werken de bestuurders en de uitvoerende organisatie aan de ambities en opgaven in Overijssel.

Meer informatie

Wie meer wil weten over Werken bij Overijssel, klikt op de actieknop hieronder.

Ga naar Vacaturesite Werken bij Overijssel