Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Vacaturewebsite Zorg en welzijn werkt

De website Zorg en welzijn werkt biedt een vacaturepagina voor mensen die op zoek zijn naar een baan in zorg en welzijn in Zuid-Holland Zuid. Van verzorgende tot SEH-arts en van wijkverpleegkundige tot ergotherapeut; alle vacatures van 32 werkgevers in de regio Zuid-Holland Zuid vind je hier.

Op de vacaturepagina van zorgenwelzijnwerkt.nl staan honderden vacatures in zorg en welzijn voor werkzoekenden in Zuid-Holland Zuid. De beschikbare vacatures zijn op alle niveaus; van vmbo tot wo en voor alle denkbare functies in de sector.

Inhoud van Zorg en Welzijn werkt

Wie een functie zoekt in zorg of welzijn in Zuid-Holland kan terecht op deze vacaturepagina. De pagina biedt een uitgebreid menu waar de bezoeker vacatures kan selecteren naar plaats, functie, opleidingsniveau en contractvorm. Na het klikken op één van de getoonde vacatures is een beschrijving van de functie van de werkgever te zien. Wie meer wil weten klikt op de rode knop ‘Ga naar vacature’. Die leidt de geïnteresseerde rechtstreeks naar de volledige vacaturebeschrijving op de website van de werkgever.

Meer informatie

Zorgenwelzijnwerkt.nl is een initiatief van 32 werkgevers in zorg en welzijn in Zuid-Holland Zuid. Klik op de knop hieronder om de vacatures te bekijken.

Ga naar zorgenwelzijnwerkt.nl