Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Voorlichting Werk in de winkel

Via Werk in de winkel kunnen medewerkers in de retail informatie en inspiratie vinden over de branche, hun professionaliserings­mogelijkheden. Scans, vragenlijsten en tips voor het maken van een cv, helpen om gericht te kiezen voor opleiding of een baan. Ook kan er een afspraak met een loopbaancoach worden gemaakt voor een gratis advies.

Werk in de winkel is er speciaal voor mensen die werken de branches mode, schoenen, sport, wonen, tuincentra, juweliers of parfumerieƫn. Er is praktische informatie te vinden, bijvoorbeeld over afspraken in de cao, winkelcriminaliteit, opleidingen, loopbaan en het persoonlijk ontwikkelbudget.

Inhoud Werk in de winkel

Naast voorlichting en inspiratie is er de mogelijkheid om tests of opdrachten te maken waarmee mensen verder komen in hun loopbaan. Werk in de winkel werkt daarvoor samen met Youfit@retail en Ichange. Via het loopbaanplatform van Youfit@retail krijgen kandidaten bijvoorbeeld tips voor een goed cv, manieren om competenties te ontdekken en passende opleidingen te vinden. Ook kan er een afspraak worden gemaakt met een loopbaancoach voor gratis advies.

Meer informatie

Werk in de winkel is een samenwerking tussen werknemersorganisaties AVV, CNV-vakmensen, De Unie, RMU en werkgeversorganisatie INretail. Ga naar de website voor uitgebreide informatie.

Ga naar Werk in de winkel