Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website baneninhetgroen.nl

Baneninhetgroen is een sectorspecifieke bemiddelaar tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening en de hoveniersbranche.

Op baneninhetgroen.nl staan vind je niet alleen vacatures voor de werkzoekende, maar ook relevant nieuws en inspirerende berichten over werken in deze sector. Voor werkgevers die op zoek zijn naar nieuw personeel is de website ook interessant omdat Baneninhetgroen hen kan helpen bij  het vinden van geschikte kandidaten.

Inhoud baneninhetgroen.nl

Zodra een werkzoekende een interessante vacature op baneninhetgroen.nl ziet, heeft hij twee keuzes. Hij kan ervoor kiezen om het sollicitatieformulier onder de vacature in te vullen of om een open sollicitatie in te vullen. Dat laatste is handig wanneer hij nog niet zeker weet welke baan in het groen bij hem past. Nadat Baneninhetgroen de sollicitatie heeft ontvangen, nemen ze zo snel mogelijk contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hierna regelt Baneninhetgroen een gesprek bij een passende opdrachtgever.

Ook als zij-instromer kan een werkzoekende in de groen- of hoveniersbranche terecht. Baneninhetgroen faciliteert een zij-instroomtraject. De kosten hiervoor worden gedekt door Baneninhetgroen.

Meer informatie

Ga met onderstaande knop naar de homepage van baneninhetgroen.nl.

Ga naar baneninhetgroen.nl